BREEK: Tunnelvisie Kabinet en Verbod Vitamine C

Alle referenties en links staan onderaan! Ik schrijf bijna nooit tenzij het gaat om iets wat wat mij betreft totaal ondergerapporteerd is. Alle video’s op deze pagina zijn te downloaden als je klikt op de video zelf. Ik moedig iedereen aan de videos, websites en onderzoeken te downloaden en te delen.

Voor de duidelijkheid: Ik ben geen dokter en ben niet medisch onderlegd, het is niet de bedoeling dat je op basis van dit artikel medicijnen gaat innemen!

Inhoud:

  • Internetcensuur overheden
  • Internetcensuur techbedrijven: Vitamine C en medische specialisten
  • Tunnelvisie kabinet: de Jonge ziet maar één oplossing
  • Blik op de toekomst

De coronapandemie zorgt wereldwijd voor draconische, nog niet eerder vertoonde maatregelen. De maatregelen gaan veel verder dan het isoleren van mensen; internetcensuur heeft een nieuw toppunt bereikt, want vrije informatie zou ook levensgevaarlijk zijn. Daarnaast is de zoektocht naar oplossingen begonnen, waarbij bij sommige prominente figuren de oplossing al vast blijkt te staan.

Overheden en grote techbedrijven zoals YouTube (Google), Facebook, Twitter en WhatsApp (Facebook) hebben afgelopen jaren gestreefd naar het verbergen en verwijderen van informatie. Om de aandacht af te leiden, hebben overheden “onafhankelijke instituties” gecreëerd om het nieuws en reclame te reguleren. Ofcom (VK) verbiedt bijvoorbeeld reclames waarbij een vrouw in de keuken staat, want stereotyperend (The Guardian 2019). Daarnaast is het nu ook verboden om 5G, of het nou waar is of niet, in een negatief daglicht te zetten.

Recentelijk sprak ik met een vriendin uit Spanje en wat bleek is dat Spanje een soortgelijk instituut heeft opgericht. De hashtag #GoebiernoDimision, wat vrij vertaald “Wij willen een andere overheid” betekent, wordt snel van Twitter verwijdert terwijl de hashtag #MatarAbascal, wat oproept tot het vermoorden van de leider van één van de oppositiepartijen, wel is toegestaan.

In Duitsland bestaat er al jaren wetgeving waarin de overheid de opdracht kan geven aan sociale media om onwelgevallige berichten per direct te verwijderen. Macron heeft nu in de crisis ervoor gezorgd dat Frankrijk ook in het rijtje komt te staan waarbij de overheid totale controle heeft over wat men ziet. Ook dat land heeft nu een regering die boetes uitschrijft aan techbedrijven als zij niet op last van de Franse overheid hun content verwijderen (Gatestone Institute 2020).

Voorheen werd op grote online platforms ook al gecensureerd, maar de techbedrijven grijpen de coronacrisis aan om de censuur aan te scherpen. YouTube’s CEO heeft aangegeven ALLES te verwijderen dat tegen de aanbevelingen van de WHO in gaat. Tegenover CNN’s Brian Stelter bevestigde S. Wojcocki (CEO YOUTUBE) dat het aanraden van vitamine C voor je weerstand niet meer mag, je gelooft het niet. Zie onderstaande video rond 01:10

De WHO en nationale gezondheidsinstituties zoals het RIVM hebben de wereld tot laat van onjuiste informatie voorzien. Zo tweette de WHO in januari nog dat er geen bewijs is dat het virus van mens op mens overdraagbaar is (Twitter 2020). Het RIVM meldde zelfs eind januari nog dat de ziekte niet makkelijk van mens op mens overdraagbaar is. Desondanks heeft YouTube besloten alle informatie dat afwijkt van de WHO van het platform te verbannen, waaronder andere ook medische specialisten! (Fox 2020):

Hele video van deze dokters is te vinden op banned . video ( link onderaan)

World Health Organization: No clear evidence of human to human transmission.

RIVM: Niet van mens op mens besmettelijk.

Ook Facebook is naar buitengekomen en heeft gezegd de gedachtenpolitie uit te gaan rollen. Alle gedachten die tegen het lokale overheidsbeleid zijn worden verbannen onder het mom van “Fake News” (The Guardian 2020). Dat houdt ook in dat groepen waarin mensen een vuist willen maken tegen verregaande lockdownmaatregelen zullen worden verwijderd, want levensgevaarlijk. Complete links naar websites worden nu verboden, zo is het niet toegestaan om links naar een alternatief (Brighteon.com) voor het censurerende YouTube op Facebook te plaatsen. Facebook scant je post en weigert het te plaatsen, want levensgevaarlijk. WhatsApp (FB eigendom) limiteert het delen van berichten tot één chat per keer (The Next Web)

Hetzelfde gebeurt op Twitter. Twitter doet aan “Shadowbannen”, het verbannen van een account zonder dat de gebruiker het door heeft (Project Veritas 2019).  Recentelijk heeft Trump had aangekondigd dat er een hoopvol onderzoek is naar lichttherapiebehandeling voor het coronavirus. Niet veel later werd het bedrijf dat achter deze technologie zat (Aytu Bioscience) verwijderd van Twitter, want levensgevaarlijk, we mogen absoluut geen hoop krijgen. YouTube volgde snel met het verwijderen van de video. Je durft het bijna niet te zeggen, en je wil in het goede van de mens blijven geloven, maar het ziet eruit ALSOF, ja ALSOF, ze over lijken gaan. Zie hieronder de levensgevaarlijke video van het bedrijf.

Aytu Bioscience:

Twitter deactiveert account van bedrijf achter hoopvolle lichttherapie.

Nu het over hoop gaat; er is ook een hoopvol medicijn (hydroxychloroquine) voor het coronavirus dat al sinds 1950 bestaat en wordt voorgeschreven door huisartsen. De inspectie heeft het voorschrijven van dit medicijn nu verboden omdat het medicijn gevaarlijk zou zijn. Vreemd, de effectiviteit en de bijwerkingen zijn al decennia bekend vanwege de leeftijd van het medicijn. Ook claimt de media dat er geen bewijs is dat het middel werkt tegen het coronavirus, hetgeen aantoonbaar een leugen is zoals je straks onder de illustraties ziet. Is het journalistieke luiheid of speelt er iets anders? Voor alle duidelijkheid: Ik ben geen dokter, maar het ontkennen van bestaande kennis over het medicijn is evident.

Bestaande Onderzoeken:

Zie ook deze map met meer dan hier beneden weergegeven onderzoeken: https://drive.google.com/drive/folders/1h6Hhio_97o05roJjCv7eohgqWRMf2VmX

Hieronder zie je enkele resultaten van bestaande onderzoeken:

In 2005 was er ook al een studie naar het effect van het middel op de familie van coronavirussen:

Chloroquine, a relatively safe, effective and cheap drug used for treating many human diseases including malaria,amoebiosis and human immunodeficiency virus is effective in inhibiting the infection and spread of SARS CoV in cell culture. The fact that the drug has significant inhibitory antiviral effect when the susceptible cells were treated either prior to or after infection suggests a possible prophylactic and therapeutic use.

Bron: https://drive.google.com/file/d/1LzjdW1Hip5P6V4f5WcYXnKJOK2UhBHpC/view?usp=sharing

Chloroquine, a widely-used anti-malarial and autoimmune disease drug, has recently been reported as a potential broadspectrum antiviral drug. Chloroquine is known to block virus infection by increasing endosomal pH required for virus cell fusion, as well as interfering with the glycosylation of cellular receptors of SARS-CoV.

Bron: https://drive.google.com/file/d/1f0Ak0CYuKEyBolDgiH4vTiH2z4hpCPlQ/view?usp=sharing

We suggest that HCQ has few side effects and shouldbe used as an initial treatment as soon as the diagnosisof COVID-19 is made. When the disease progression isfrom mild to severe, hospitalization and stronger immunosuppressive treatment are required. Ouropinions on HCQ/CQ for the treatment of COVID19 here appear somewhat different from the more conservative ones expressed recently by other rheumatology colleagues [15]. The role of HCQ in against COVID-19 needs to be thoroughly evaluated in both observational studies and high quality randomized controlled studies.

Bron: https://drive.google.com/file/d/1TlAkL5RaNu0nJYM4QsXmmS_km8PCYEHn/view?usp=sharing

Politiek

Minister Hugo de Jonge, vermoedelijk bespeeld door Big Farma en de WHO, ontkent het ontstaan van deze onderzoeken. De inspectie heeft het gebruik van het middel inmiddels verboden, want levensgevaarlijk. De mainstream media doet mee in het spel en zegt dat er geen enkel bewijs is dat het werkt tegen het coronavirus.

Schokkende video’s kunnen nu gevonden worden waarin de minister het bestaande, patentloze, goedkope medicijn ondanks alle onderzoeken afdoet als kwakzalverij, en tegelijkertijd een vaccin aandraagt als enige oplossing:

Wie zelf onderzoek doet in de universiteitbibliotheek, vind oneindig veel bronnen.

Daar zou ik zeker niet op rekenen – de Jonge (in reactie op vraag om te kijken naar alle oplossingen)

Oké, maar waar lijdt deze censuur dan naar toe?

Om te beginnen met wat achtergrondinformatie: De EU had voor het coronavirus al op de agenda staan dat elke burger een vaccinatiepaspoort krijgt. Dit is niet bedacht door complotdenkers, het staat op de website van de EU: https://ec.europa.eu/health/sites/health/files/vaccination/docs/2019-2022_roadmap_en.pdf . Wat hiervan het precieze doel is, mag iedereen zelf gaan raden. Normale paspoorten worden gebruikt om te bepalen waar een ieder heen mag, dus het zal wel iets soortgelijks gaan betekenen. Let wel, dit was dus al het plan voordat de pandemie uit brak. Heeft ook maar iemand hier voor gevraagd? Nee.

EU derde kwartaal 2019: Roadmap to Vaccination

Voor iedereen die denkt dat de corona-app van de baan is, heeft het mis. Apple heeft een verplichte iOS update waarin de toestellen de API krijgen waarmee overheden de burgers kunnen tracken. Daarnaast is er een door de VN en EU goedgekeurde ontwikkelaar die nu “COVI-PASS” heeft gecreeërd, een digitaal gezondheidscertificaat die geo-locatiedata en je medische data opslaat. Ook handig voor “crowd control”, zoals het bedrijf zelf aangeeft. Maar maak je geen zorgen, alles is goedgekeurd door de VN, ze hebben leuke cartoon karakters in de video gestopt en er zit een vriendelijk liedje onder, dus het is helemaal oké! Oordeel zelf:

Dit is MEDISCHE TIRANNIE waar niemand om gevraagd heeft. Laten we dit na de sleepwet ons nogmaals overkomen? Het is cruciaal om videos te delen, geen linkjes, maar downloaden en desnoods delen via een USB stick: Modern Day problems require Modern Day solutions. Er moet een bewustzijn worden gecreëerd en daarmee kunnen we de druk opvoeren op de Jonge en de WHO die deze tirannie doorvoeren. Ook is het belangrijk zelf onderzoek te doen, wees geen slaaf van andermans agenda! Protip: Gebruik Duckduckgo.com ipv Google. Gun jezelf de waarheid, gun anderen de waarheid, word politiek actief (geen freeriden meer) en voer de druk op!

Alle video’s op deze pagina zijn te downloaden als je klikt op de video zelf. Ik moedig iedereen aan de videos, websites en onderzoeken te downloaden en te delen.

We moeten eisen:

  • Huisartsen mogen vanaf per direct weer HCQ voorschrijven zoals ze dat al sinds 1950 doen.
  • Geen verdere inbreuk op privacy middels technologie
  • Geen medische tyrannie middels vaccinatiepaspoorten en digital health ids zoals al aangekondigd voor de pandemie door EU en nu in de nieuw aangekondigde COVIPASS app.
  • Vrijheid van meningsuiting
  • Vrijheid van informatie: Van een filmpje gaan we niet dood!
  • Uitgebreid onderzoek naar ALLE oplossingen voor de coronacrisis

Voor de duidelijkheid: Ik ben geen dokter, het is niet de bedoeling dat je op basis van dit artikel medicijnen gaat innemen!

Referenties

Onderzoeken naar HCQ(PDFs):

Available at: https://drive.google.com/drive/folders/1h6Hhio_97o05roJjCv7eohgqWRMf2VmX

Medische dokters verbannen op YouTube (lange video):

Available at: https://banned.video/watch?id=5ea4994ea881fd00808e95ad

Tucker rips YouTube for pulling ‘problematic’ coronavirus video: ‘Censorship never is about science’

Available at: https://www.foxnews.com/media/tucker-carlson-youtube-coronavirus-censorship-science

The Guardian (2020): First ads banned for contravening UK gender stereotyping rules.

Available at: https://www.theguardian.com/media/2019/aug/14/first-ads-banned-for-contravening-gender-stereotyping-rules

GateStone Institute (2020):

Available at: https://www.gatestoneinstitute.org/16057/france-free-speech

The Blaze (2020): YouTube will remove any coronavirus content that goes against WHO recommendations

Available at: https://www.theblaze.com/news/youtube-will-remove-any-coronavirus-content-that-goes-against-who-recommendations

The Guardian (2020): Facebook bans some anti-lockdown protest pages

https://www.theguardian.com/technology/2020/apr/20/facebook-anti-lockdown-protests-bans

The Next Web (2020): WhatsApp limits message forwarding to only one person at a time

Available at: https://thenextweb.com/world/2020/04/07/whatsapp-limits-message-forwarding-to-only-one-person-at-a-time/

Onderzoeken (HydroxyChloroquine voor corona)

: Wang, M., Cao, R., Zhang, L. et al. Remdesivir and chloroquine effectively inhibit the recently emerged novel coronavirus (2019-nCoV) in vitro. Cell Res 30, 269–271 (2020). https://www.nature.com/articles/s41422-020-0282-0 Jianjun Gao, Zhenxue Tian, Xu Yang, Breakthrough: Chloroquine phosphate has shown apparent efficacy in treatment of COVID-19 associated pneumonia in clinical studies, BioScience Trends, 2020, Volume 14, Issue 1, Pages 72-73, Released March 16, 2020, [Advance publication] Released February 19, 2020, Online ISSN 1881-7823, Print ISSN 1881-7815 https://www.jstage.jst.go.jp/article/bst/14/1/14_2020.01047/_article Yao X, Ye F, Zhang M, Cui C et al.  In Vitro Antiviral Activity and Projection of Optimized Dosing Design of Hydroxychloroquine for the Treatment of Severe Acute Respiratory Syndrome Coronavirus 2 (SARS-CoV-2), Clinical Infectious Diseases, ciaa237, 10.1093/cid/ciaa237 https://academic.oup.com/cid/advance-article/doi/10.1093/cid/ciaa237/5801998 Raoult, D, Houpikian P, Tissot H et al. Treatment of Q Fever Endocarditis. Comparison of 2 Regimens Containing Doxycycline and Ofloxacin or Hydroxychloroquine. Arch Intern Med. 1999;159(2):167-17 https://jamanetwork.com/journals/jamainternalmedicine/article-abstract/414865 Lagier JC and Raoult D. Whipple’s disease and Tropheryma whipplei infections: when to suspect them and how to diagnose and treat them. Curr Opin Infect Dis. 2018 Dec;31(6):463–470. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30299363/ Posologie du Plaquenil (hydroxychloroquine) pour les malades de Lupus érythémateux et la Polyarthrite rhumatoïde – ANSM http://agence-prd.ansm.sante.fr/php/ecodex/rcp/R0271872.htm Retallack H, Di Lullo E, Arias C et al.  Zika virus cell tropism in the developing human brain and inhibition by azithromycin. Proc Natl Acad Sci U S A. 2016 Dec 13;113(50):14408–14413. Epub 2016 Nov 29 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5167169/ Gautret P, Lagier JC, Parola P et al. Hydroxychloroquine and azithromycin as a treatment of COVID-19: results of an open-label non-randomized clinical trial [published online ahead of print, 2020 Mar 20]. Int J Antimicrob Agents. 2020;105949. https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0924857920300996 Million M, Lagier JC, Gautret P et al. Early treatment of COVID-19 patients with hydroxychloroquine and azithromycin: A retrospective analysis of 1061 cases in Marseille, France. Travel medicine and infectious disease, ISSN: 1873-0442, Page: 101738, ISSN 1477-8939 https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1477893920302179 Huang M, Tiantian Tang, Pengfei Pang et al.  Treating COVID-19 with Chloroquine, Journal of Molecular Cell Biology, mjaa014 Volume 12, Issue 4, April 2020, Pages 322–325. https://academic.oup.com/jmcb/article/12/4/322/5814655 Chen Z,  Hu J,  Zhang Z et al. Efficacy of hydroxychloroquine in patients with COVID-19: results of a randomized clinical trial. medRxiv 2020.03.22.20040758 https://doi.org/10.1101/2020.03.22.20040758 Huang M, Li M, Xiao F et al. Preliminary evidence from a multicenter prospective observational study of the safety and efficacy of chloroquine for the treatment of COVID-19. medRxiv 2020.04.26.20081059 https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.04.26.20081059v1 Membrillo de Novales,F.J,  Ramírez-Olivencia G,  Estébanez M et al. Hydroxychloroquine Is Associated with an Increase of Survival in COVID-19 Patients: An Observational Study. Preprints 2020, 2020050057 https://www.preprints.org/manuscript/202005.0057/v1 Meo SA, Klonoff DC, Akram J et al. Efficacy of chloroquine and hydroxychloroquine in the treatment of COVID-19 Eur Rev Med Pharmacol Sci 2020; 24 (8): 4539-4547 https://www.europeanreview.org/article/21038 Davido B, Lansaman T, Bessis S et al. Hydroxychloroquine plus azithromycin: a potential interest in reducing in-hospital morbidity due to COVID-19 pneumonia (HI-ZY-COVID)? medRxiv 2020.05.05.20088757 https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.05.05.20088757v1 Yu B,  Wang DW, Li C et al. Hydroxychloroquine application is associated with a decreased mortality in critically ill patients with COVID-19 – medRxiv 2020.04.27.20073379 https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.04.27.20073379v1 Yu, B., Li, C., Chen, P. et al. Low dose of hydroxychloroquine reduces fatality of critically ill patients with COVID-19. Sci. China Life Sci. (2020). DOI : 10.1007/s11427-020-1732-2 https://link.springer.com/article/10.1007/s11427-020-1732-2 Carlucci PM, Ahuja T, Petrilli C et al. Hydroxychloroquine and azithromycin plus zinc vs hydroxychloroquine and azithromycin alone: outcomes in hospitalized COVID-19 patients. medRxiv 2020.05.02.20080036. https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.05.02.20080036v1 Sun X, Ni Y & Zhang M (2020) Rheumotologitsts’ view on the use of hydroxychloroquine to treat COVID-19, Emerging Microbes & Infections, 9:1, 830-832. https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/22221751.2020.1760145 Covid-19 : selon la pharmacocinétique, le traitement à l’hydroxychloroquine ne peut pas marcher – Sciences et avenir- 24 avril 2020 – Olivier Hertel https://www.sciencesetavenir.fr/sante/hydroxychloroquine-son-inefficacite-etait-previsible-depuis-le-debut_143764 Jallouli M, Galicier L, Zahr N et al. Determinants of Hydroxychloroquine Blood Concentration Variations in Systemic Lupus Erythematosus – Arthritis & Rheumatology Vol 67, Issue8, August 2015, Pages 2176-2184 https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1002/art.39194 Garcia‐Cremades M,  Solans B P,  Hughes E et al.  Optimizing Hydroxychloroquine Dosing for Patients With COVID‐19: An Integrative Modeling Approach for Effective Drug Repurposing – Clin. Pharmacol. Ther. doi:10.1002/cpt.1856  https://ascpt.onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1002/cpt.1856 Coronavirus : nouvelle alerte sur les effets indésirables de l’hydroxychloroquine. Hervé Morin et Sandrine Cabut . 24 avril 2020. Le Monde. https://www.lemonde.fr/planete/article/2020/04/24/covid-19-nouvelle-alerte-sur-les-effets-indesirables-de-l-hydroxychloroquine_6037591_3244.html Toxicité de l’hydroxychloroquine : enfin les données de l’ANSM ! Avr 10, 2020 | Communiqué de presse StopCovid19 https://stopcovid19.today/2020/04/10/toxicite-de-lhydroxychloroquine-enfin-les-donnees-de-lansm/ Ventricular Arrhythmia Risk Due to Hydroxychloroquine-Azithromycin Treatment For COVID-19  by Simpson T, Kovacs RJ and Stecker EC. American College of Cardiology. https://www.acc.org/latest-in-cardiology/articles/2020/03/27/14/00/ventricular-arrhythmia-risk-due-to-hydroxychloroquine-azithromycin-treatment-for-covid-19#inpatient Saleh M, Gabriels J, Chang D et al. The Effect of Chloroquine, Hydroxychloroquine and Azithromycin on the Corrected QT Interval in Patients with SARS-CoV-2 Infection. Circ Arrhythm Electrophysiol. 2020 Apr 29. doi: 10.1161/CIRCEP.120.008662 https://www.ahajournals.org/doi/10.1161/CIRCEP.120.008662 Vouri SM, Thai TN, Winterstein AG et al. An Evaluation of Co-Use of Chloroquine or Hydroxychloroquine Plus Azithromycin on Cardiac Outcomes: A Pharmacoepidemiological Study to Inform Use During the COVID19 Pandemic. Res Social Adm Pharm. 2020 Apr 30;S1551-7411(20)30468-X. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32409150/ Fantini J, Di Scala C, Chahinian H et al. Structural and molecular modelling studies reveal a new mechanism of action of chloroquine and hydroxychloroquine against SARS-CoV-2 infection. International Journal of Antimicrobial Agents, 2020, 105960, ISSN 0924-8579 https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0924857920301102 Fantini J, Chahinian H, Yahi N et al. nSynergistic Antiviral Effect of Hydroxychloroquine and Azithromycin in Combination Against SARS-CoV-2: What Molecular Dynamics Studies of Virus-Host Interactions Reveal. Int J Antimicrob Agents. 2020 May 13 : 106020. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7219429/ Efficacité des mesures, un point de vue factuel ? Des différences régionales importantes.- France Soir http://www.francesoir.fr/efficacite-des-mesures-un-point-de-vue-factuel-marseille-30-fois-moins-de-chance-de-mourir-du-covid Tang W, Cao Z, Han M , et al. Hydroxychloroquine in patients with mainly mild to moderate coronavirus disease 2019: open label, randomised controlled trial BMJ 2020; 369:m1849 https://www.bmj.com/content/369/bmj.m1849 Mahévas M, Tran VT, Roumier M, et al. Clinical efficacy of hydroxychloroquine in patients with covid-19 pneumonia who require oxygen: observational comparative study using routine care data BMJ 2020; 369:m1844 https://www.bmj.com/content/369/bmj.m1844 Rosenberg ES, Dufort EM, Udo T, et al. Association of Treatment With Hydroxychloroquine or Azithromycin With In-Hospital Mortality in Patients With COVID-19 in New York State. JAMA. Published online May 11, 2020. doi:10.1001/jama.2020.8630  https://jamanetwork.com/journals/jama/fullarticle/2766117 Xie J, Covassin N, Fan Z,  et al. Somers. Association Between Hypoxemia and Mortality in Patients With COVID-19. Mayo Clinic Proceedings 2020 https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0025619620303670 Geleris J, Sun Y, Platt J et al Observational Study of Hydroxychloroquine in Hospitalized Patients with Covid-19. NEJM. May 7, 2020 – DOI: 10.1056/NEJMoa2012410 https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa2012410 Magagnoli J, Narendran S, Pereira F et al. Outcomes of hydroxychloroquine usage in United States veterans hospitalized with Covid-19. medRxiv 2020.04.16.20065920 https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.04.16.20065920v2 Response to Magagnoli medrxiv, 2020 – IHU Méditerranée Infection https://www.mediterranee-infection.com/response-to-magagnoli-medrxiv-2020/

Martin, J. V., Eric, B., Suzanne, B., Bobbie, R. E., Pierre, E. R., Thomas, G. K., … Stuart, T. N. (2005). Chloroquine is a potent inhibitor of sars coronavirus infection and spread. Virology Journal, 2(1), 69–69.