Nee Tegen de Chinese QR-Code Samenleving: Waarom ik FvD Stem

Appèl aan alle stemgerechtigden

Dit artikel is een appèl voor alle medeburgers van Nederland om onderstaande informatie mee te nemen bij de overwegingen van 17 maart 2021.

Inhoudoverzicht

  • Introductie onderwerp
  • Kunnen we alleen met een digitale QR code vrijheden terugkrijgen?
  • Wat kunt u doen?
  • Wat ik en anderen eerder schreven over dit onderwerp

Vrijheden terugkrijgen is het thema van de Nederlandse verkiezingen. De Tweede Kamer, en ook Rutte in Europees verband, hebben ingestemd met een digitaal (Europees) (QR-code) Coronapaspoort om “vrijheden terug te krijgen”. Dit artikel laat zien dat het anders kan en de glijdende schaal waar we op zitten richting de Chinese QR-code samenleving gebasseerd op gedrag en met totale controle van de overheid in alles wat je doet.

De partijen in het rood stemmen voor de digitale QR code coronapaspoort samenleving, de oplettende lezer ziet dat dit afwijkt van wat vele partijen publiekelijk zeggen.

Kunnen we alleen vrijheden terugkrijgen met een digitaal paspoort?

De bovenstaande partijen in het rood doen voorkomen dat we alleen “vrijheden” kunnen terugkrijgen met een digitaal coronapaspoort, dat is niet waar. De Amerikaanse Staten South Dakota, Texas (https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/5217492/texas-staat-openen-coronamaatregelen-mondkapje-bedrijven-virus) en Florida hebben op dit moment een compleet open samenleving zonder digitale coronapaspoorten met QR-codes. Helaas zien Groenlinks tot en met VVD het gedrocht van de de nieuwe QRcode samenleving van Israel als voorbeeld in plaats van deze Amerikaande Staten. Onderstaand vind je een Tweet van de Gouverneur van South Dakota, waarin ze te zien is in een groot indoor evenement op 31 januari 2021: Jong en oud aanwezig!

Lopen de Besmettingen dan niet meer op dan in andere staten?

Hieronder zie je het verloop en het verschil tussen staten die wél en niet lockdowns hebben geïmplementeerd. De verschillen in besmettingen en overledenen zijn in sommige gevallen verwaarloosbaar of zelfs lager in staten zonder restricties. In tegenstelling tot de open staten, zijn de samenlevingen in gesloten staten ontwricht.

Covid-19 doden: California (met harde lockdowns) vergeleken met Florida (alles open).
Dit zijn de verschillen in covid19-gevallen tussen North-Dakota (mondkapjesverplichting) en South Dakota (nooit restricties gehad).

Wat kunt u doen?

Ik hoop hiermee bereikt te hebben u aan het denken te zetten, en dat u inziet dat de conventionele partijen (met support van de media) beleid voorstaan waarbij de staat steeds meer controle heeft over elk aspect van uw leven. Ik adviseer om op één van de groene partijen (zoals in de eerste figuur afgebeeld) te stemmen als u geen QR-code samenleving wilt. Persoonlijk gaat mijn stem naar Forum voor Democratie, de partij die de verantwoordelijkheid en alle vrijheid bij de burgers neerlegt. Daarnaast zou u nog petities kunnen tekenen alhoewel de bestuurders een duidelijke richting hebben gekozen.

Wat ik en anderen eerder schreven / produceerden

Op 27 mei 2020 heb ik precies het scenario beschreven waar we nu inzitten met met QR-codes. Ook gaat mijn artikel over oprukkende censuur van het vrije woord op internet: Het moderne boekverbranden. Lees meer: https://stateoftheviral.com/breek-tunnelvisie-kabinet-en-ernstige-ontwikkelingen/

Verder heb ik er geen banden mee, maar raad ik aan om eens een aantal video’s van het YouTube-kanaal BlackBox-nieuws te bekijken: Op een rustige, vriendelijke manier wordt er hier kritiek en zorgen geuit over de staat van het land: https://www.youtube.com/user/proflavio2010

Dank voor uw aandacht en deel het met anderen als u het eens bent! Dank!