YouTube verwijdert Dislikes Biden’s videos

YouTube, waarvan Google het moederbedrijf is, heeft aangekondigd de dislikes (duimpjes omlaag) te gaan verwijderen van Biden’s video’s. Kort na de inauguratie viel het een scherpte twitteraar al op dat de video van de inauguratie van Joe Biden onzichtbaar is in de lijst van het officiële YouTube-kanaal van het Witte Huis.

De video is nu ” unlisted”.

Youtube beweert dat het gaat om spam. Merkwaardig gezien dat dat nog kan gebeuren op een platform dat al zo uitontwikkeld is.

Helaas valt dit nieuws in lijn met wat eerder in undercover video’s van Project Veritas naar voren kwam. Daarin kwam het hoofd van “verantwoordelijke innovatie” van Google Jenn Jenei (YouTube) naar voren om te vertellen dat het het doel is van de organizatie om een nieuwe “2016 situatie” (d.w.z. verkiezing Trump) te voorkomen. Ook liet een oud-werknemer zien dat Google handmatig zoeksuggesties heeft verwijderd die net als Biden’s dislikes negatief uitpakken voor de Democraten. Zo verwijderde Google de zoeksuggestie “Hillary Clinton’s emails” (bekend van het e-mailschandaal waarbij ze haar persoonlijke e-mailadres heeft gebruikt in plaats van haar overheidsaccount.) Zie de video hieronder:

Bekijk meer van Project Veritas

http://www.projectveritas.com

https://gab.com/ProjectVeritas

Volledige uncover video:

Commentaar blogger Styxx

Bron dislikes:

https://trends.gab.com/item/600aa39aa8d99763b66d4361

https://www.theepochtimes.com/youtube-deletes-portion-of-dislikes-from-biden-videos-says-its-spam_3666428.html